El comerç de Creu Coberta col·labora amb la fundació Junts Autisme

Aquest divendres 12 de juliol, el Meeting Point de Creu Coberta-Diputació acollirà un sopar-espectacle que servirà per recollir fons per al centre social Canpedró i per la Fundació Junts Autisme d’Arenys de Mar (juntsautisme.org). En l’acte es presentarà una iniciativa que han posat en marxa l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i la Fundació Junts Autisme, consistent en la instal·lació de pictogrames a les entrades de les botigues per tal de facilitar la comprensió sobre l’entorn i sobre els establiments a persones que tinguin algun tipus de diversitat cognitiva.

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, i la responsable de comunicació de la Fundació Junts Autisme, Marta Campo, han explicat aquesta iniciativa a Ràdio Hostafrancs. Llanas afirma que és una mostra del “comerç de valors” pel qual aposta l’eix comercial d’Hostafrancs i Campo destaca la voluntat d’afavorir la socialització de persones amb autisme.

L”espectacle anirà a càrrec dels nois i noies del grup de teatre de l’Associació Asperger New Life, de Poble Sec. Els tiquets per assistir a aquest sopar-espectacle benèfic es poden recollir al Meeting Point (c. Creu Coberta, 26).

Articles relacionats

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close