RÀDIO HOSTAFRANCS

Marc Serra, de Bcomú, nou regidor del Districte

Marc Serra, membre del grup municipal de Barcelona en Comú serà finalment qui ocuparà la Regidoria del Districte de Sants-Montjuïc, segons l’acord de govern que han presentat aquest dimecres l’alcaldessa, Ada Colau, i el cap de files del PSC, Jaume Collboni. Serra substituirà Laura Pérez que ha dirigit el districte durant els darrers tres anys i que ara serà la quarta tinenta d’alcalde amb responsabilitat sobre Drets Socials i Feminisme.

El nou regidor de Sants-Montjuïc és sociòleg expert en migració i en el madat anterior va treballar com a assessor del tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Jaume Asens. És membre de la plataforma ‘Tanquem els CIE‘ que té com a objectiu el tancament del Centre d’Internament d’Estrangers de Barcelona. En la llista electoral de Barcelona en Comú Serra ocupava el lloc número 9.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

ÚLTIM BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

[widget id="flex-posts-list-5"]

 

 

TAMBÉ POTS OPINAR VIA WHATSAPP

Envia un missatge de veu i la teva intervenció s’emetrà en el programa ‘Aquí Hostafrancs’ (de dilluns a divendres a partir de les 19.15 h)

[wa-hello]

[one-third-first] [widget id="flex-posts-list-2"] [/one-third-first] [one-third] [widget id="flex-posts-list-3"] [/one-third] [one-third] [widget id="flex-posts-list-4"] [/one-third]
[post_grid id="13998"]

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed