Obres al carrer de Sant Roc La construcció d’un clavegueró afectarà la circulació d’aquesta via durant tot el mes d’agost

Les obres de construcció d’un clavegueró al carrer Sant Roc provocaran restriccions de circulació en aquesta via d’Hostafrancs del 29 de juliol fins al 30 d’agost. Degut a aquests treballs, els vehicles en direcció a la Gran Via s’hauran de desviar pels carrers Leiva i Moianès. El carril en direcció al carrer Creu Coberta es mantindrà actiu però tindrà una amplada màxima de 3,5 metres.

Les obres consisteixen en la retirada del paviment actual, l’excavació d’una rasa, la col·locació d’un tub, la construcció d’una escomesa i la repavimentació del tram. Tots aquests treballs tenen una durada prevista d’un mes aproximadament.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*