El comerç de Creu Coberta s’adapta per atendre persones amb autisme

Plats Cuinats Hostafrancs (carrer Consell de Cent) és un dels establiments on s’han instal·lat els pictogrames amb informació visual senzilla per a persones amb autisme (Imatge: betevé)

La col·laboració entre l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i la Fundació Junts Autisme fa que els establiments comercials del barri d’Hostafrancs siguin espais adaptats per a persones amb autisme i altres discapacitats cognitives. Fruit d’un conveni entre les dues entitats, s’han col·locat pictogrames a les entrades de les botigues per tal que les persones amb aquests trastorns disposin d’informació simplificada que faciliti la seva comprensió sobre allò que trobaran a cada establiment.

També s’ha ubicat al ‘Meeting Point’ de Creu Coberta-Diputació un punt blau de referència per a les persones amb autisme, s’ha iniciat un procés de formació destinat als comerciants de l’eix, per poder atendre de forma més adequada les persones que pateixen autisme.

El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, que és vicepresident de la Fundació Barcelona Comerç, ha explicat que la idea és que a altres eixos comercials de la ciutat hi hagi més punts blaus per atendre persones amb autisme.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close