RÀDIO HOSTAFRANCS

L’Ajuntament exigeix una rectificació a dos mitjans que van publicar un rumor fals sobre els repartidors

L’Ajuntament de Barcelona ha exigit als mitjans que van publicar que empreses com Amazon, Seur i MRW no reparteixen a zones de Barcelona per la inseguretat que rectifiquin. El digital ‘Crónica Global’ i la cadena Antena 3 TV van difondre la informació “absolutament falsa”, segons la qualifica el consistori. Ha estat la regidora Laura Pérez, actuant com a alcaldessa accidental en els darrers dies d’agost, qui s’ha adreçat als directors dels dos mitjans avisant que allò que havien publicat “afecta el prestigi i la imatge” de Barcelona i podria provocar “perjudicis socials i econòmics als interessos” de la ciutat.

Segons havien difós els dos mitjans -Crònica Global i Antena 3 – les tres empreses han deixat de repartir al barri del Besòs per l’augment de fets delictius. Portaveus de les tres companyies van desmentir la informació i van assegurar que seguien operant amb normalitat. Fins i tot els Mossos d’Esquadra van titllar la notícia de “rumor fals” i van demanar no difondre-la.

L’Ajuntament ha recordat als dos mitjans que l’agència EFE va publicar declaracions del director general d’MRW, en què desmentia la informació. A més, també esmenta els comunicats d’Amazon i Seur que afirmaven que la notícia era falsa.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari