Els venedors del Mercat d’Hostafrancs, satisfets amb la resposta de la regidora Ballarín

 

L’Ajuntament intensificarà les tasques de manteniment del Mercat d’Hostafrancs, especialment de la taulada i farà algunes millores en les canalitzacions d’aigua per evitar inundacions quan plou intensament com va passar l’estiu de l’any passat i com ha tornat a passar aquest mes d’agost, tot i que amb menys intensitat. És el compromís que ha adquirit personalment la regidora de Comerç i presidenta de l’Institut Municipal de Mercats, Montserrat Ballarín, que s’ha reunit aquest dijous 29 d’agost amb el president de l’Associació de Venedors del Mercat d’Hostafrancs, Òscar Alonso.

El mateix president dels comerciants ha explicat a Ràdio Hostafrancs que en la reunió s’ha anunciat una millora mateniment ordinari i algunes actuacions per impermeabilizar millor la taulada, especialment en els laterals.

Bona sintonia entre venedors i regidoria de Comerç

La regidora socialista de Comerç, que ha tornat al càrrec que ja va ocupar abans que es trenqués el pacte entre Barcelona en Comú i el PSC del mandat passat i el màxim representant dels venedors del Mercat d’Hostafrancs mostren bona sintonia en les seves respectives declaracions a Ràdio Hostafrancs.

Ôscar Alonso valora la ràpida resposta de la regidora Ballarín per atendre els problemes del Mercat d’Hostafrancs i es mostra “content i satisfet perquè mai fins ara havíem tingut un tracte tan considerat per part de l’administració”

La regidora parla de “diàleg fluid i continu que durant molt de temps en el passat no havia existit” amb els comerciants del Mercat.

No a una reforma integral que suposi tancar el Mercat

Els comerciants del Mercat d’Hostafrancs volen millores i un manteniment continuat que eviti incidents però no volen, en cap cas, una reforma integral que signifiqui el tancament temporal de l’edifici o una carpa provisional en substitució. “Ens han quasi assegurat que no patirem una reforma integral”, ha explicat Alonso a Ràdio Hostafrancs.

El que si hi haurà, en els propers mesos – abans d’acabar l’any, segons la previsió que ha traslladat la regidora als comerciants – seran les actuacions de millora en el manteniment i en perímetre de la taulada que és on tendeix a acumular-se l’aigua quan plou.

Montserrat Ballarín ha volgut deixar clar que el que es faci a partir d’ara per millorar la resistència del Mercat d’Hostafrancs davant els aiguats no parteix de zero i que, en els darrers mesos, abans de la seva arribada a la regidora de Comerç ja s’havien fet algunes actuacions.

Les indemintzacions de 2018, pendents de les asseguradores

Pel que fa a les indemnitzacions que alguns paradistes perjudicats pels aiguats de l’agost de 2018 tenien encara pendents de cobrar, cada cas està en mans de les companyies asseguradores contractades pels afectats.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close