Compte enrere per a la Festa Major d’Hostafrancs

Entrats en el mes de setembre, comença el compte enrere per a la Festa Major d’Hostafrancs que enguany celebra 160 anys. En els darrers dies la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) ha estat treballant en els últims detalls del programa. Enguany la Festa Major serà del 27 de setembre al 6 d’octubre. A la programació, hi ha activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.

L’acte de presentació es farà dijous 12 de setembre, a les 19 hores, al saló de plens de l’Alcaldia d’Hostafrancs. Serà en aquest acte quan es donarà a conèixer el cartell de la Festa Major 2019, la proposta guanyadora del concurs d’enguany.

La presentació a la seu del districte s’iniciarà amb l’actuació de La Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya. Un cop es descobreixi el cartell guanyador, aquest començarà a difondre’s pels carrers del barri i serà visible en el programa de la Festa Major que es començarà a distribuir gratuïtament. A partir del dia 27 de setembre tant el cartell guanyador com totes les propostes presentades al concurs es podran veure exposades a la sala aparador del Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53).

 

El pregó el farà Joana Siscart

La Festa Major arrencarà divendres 27 de setembre amb el pregó que anirà a càrrec de Joana Siscart, propietària de Cistelleria Siscart, un dels establiments emblemàtics del carrer de la Creu Coberta i que ha estat testimoni de la història i la vida quotidiana del barri durant 4 generacions. Serà un pregó amb una connotació especial ja que l’establiment familiar amb més d’un segle d’història tancarà portes a finals d’aquest mateix mes de setembre perquè la propietària es jubila.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off