L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça Herenni

RÀDIO HOSTAFRANCS
L’AV Hostafrancs demana al Districte que actuï per millorar la convivència a la plaça Herenni
/

 

L’Associació de Veïns d’Hostafrancs ha enviat un escrit al nou regidor del Districte, Marc Serra, demanant-li una reunió per tractar sobre les qüestions que l’entitat veïnal considera mes urgents. Segons l’associació un dels problemes que “lluny de solucionar-se, va en augment” és el de la convivència a la plaça Herenni. Durant tot l’estiu han anat en augment les queixes de veïns pel soroll que ocasionen els grups de persones que s’apleguen a la plaça a diverses hores del dia i sovint fins a ben entrada la nit. Aquest ús intensiu de la plaça Herenni és freqüent, sobretot quan hi hi ha activitat al centre de culte evangèlic.

Alguns dels residents a la plaça que viuen a plantes baixes es queixen perquè el soroll que fan moltes persones adultes xerrant o nens jugant al costat de les seves portes i finestres els impedeix fer vida normal a l’interior de casa seva. Les queixes pel soroll no provenen només de veïns que viuen als baixos. Fa alguns mesos es van recollir més de 80 signatures de persones que viuen també a pisos de plantes superiors de la mateixa plaça. Es tracta d’un problema recorrent en aquesta part del barri d’Hostafrancs que s’intensifica cada any durant els mesos de bon temps.

Fotografia presa per un veí de la plaça Herenni des de l’interior de casa seva

 

 

OPINA SOBRE LES NOTÍCIES DEL BARRI

Envia un missatge de veu per WhatsApp al 618 32 52 96

Articles relacionats

11 comentaris

 1. No antenc res es queixen pero que xarlem una mica for y als nens jugen pues la plaza per que esta aviam y es a horas permitidas no son ni la 5 dal mati son la 19.00 de la tarda y histiu lo que pasa que no bolan diu pero son racistas cuando purtem al gitanets de hostafrancs tota la vida al barri mai em tingut cap problema amb ningu ni as fiquem amb ningu pero la palabra es que son RACISTAS vuldria veura si en vez de que astigem als gitanus a la plaza hereni astiguesin als menas ,marroquis,ect ect ya at dic yo que el problema no seria que parlem fort pero no pasa re no crec que arribem mai a re perq ara als y a pegat per caixarse del gitanus cuan abans ningu dea res pero n pasa res purtem nan q la plaza mes da 20 añs per que nos bulguin treura si sensa cap sentit.

 2. En nom de l’esglesia evangélica filadelfia denuciem que estem revent una persecusió racista, hi xenófoga per part d’alguns veíns de la plasa ereni ja que aquesta esglesia es compon majoritariament per membres del poblé gitano hi ens veiem avocats, ha tindre que posar una denuncia per resisme encontré de l’esglesia ja que vam participar d’una taula de convivencia que la va promoure l’asociasio de veíns d’hostafrancs I mentres ens tenían entretinguts ens van posar una denuncia sense avisarnos, promoguda per alguns veíns I respaldada per dita asociació.

  Att:
  JUAN VALENTI

  1. Soc d’hostafrancs de sempre i paia i si que es veritat que feu una mica de soroll aixo ja ho sabeu vosaltres ehhh! Pero sempre hem conviscut perfectament a la plaça del sol paios I gitanos tota la vida. A l’estiu ja se sap tothom fa mes soroll.
   Els paios de tota la vida d’hostafrancs de racistes res. Estimem molt als nostres gitanos

 3. Es una vergoña que al single XXI a cara tenin rscisme la gent se quexa perque a las 19 h o a las 22 h als nens están jugan a la plaza amb la caló que fa, que bolem tancarlos??

 4. Es inadmisible permetre que es digui en un article que el col·lectiu gitano fa un ús intensiu d’un espai públic. Aquest comentari es un comentari amb clars síntomas de racisme. Una vergonya per part de la persona que ha escrit l’article.

 5. Tot podria ser més fàcil amb una mica de voluntat per part de tothom. Els que gaudeixen de la plaça tenen tot el dret a fer-ho i els que viuen a la plaça tenen tot el dret a descansar a les nits o poder estar a casa seva sense un excessiu soroll que els impedeixi sentir música o escoltar la tele.
  No crec que a la plaça Herenni hi hagi cap problema de racisme, només cal una mica d’empatia. Que tothom es posi una mica en la pell de l’altre i ja veureu com milloren les coses.

 6. Després de llegir moltes de les publicacions fetes, la més adient, correcta i clara, ha estat la de la Núria, què segons el seu criteri, (per mi molt encertat) el problema en questió, deixaria de ser problema, per la qual cosa, jo penso com la Núria què tothom posi una mica de la seva part per a què les coses no surtin més de mare, repectem-nos uns als altres i què la pau imperi entre tots.

 7. Es parla molt d’empatia, de posar-hi voluntat, que tots tenim dret a gaudir d’aquest espai, que si tots fiquem de la nostra voluntat gaudiriem tots…
  Però en el moment que fem una taula de mediació, per arreglar aquest assumpte, amb bona cara hi simpatia sense dir res molts dels que estaban d’acord amb reunir-se amb nosaltres hi parlar, van anar, hi ala muda ens fiquen una denuncia….
  “Vaja una gran manera de volguer mediar”

 8. A referencia al comentari de que no hi ha racisme, os faré memòria de dos casos. El primer és que es va celebrar una consulta popular, a cual al bot era secret, la consulta era per sàpiguer com els veïns volien que fos la plaça hereni després de la remodelació, hi el resultat de la consulta va ser que el barri volia la plaça sense gitanos….

  El segon, va ser una publicació a la revista del barri, on es comentava que desde que els gitanos no treballaven havia ploriferat els sorolls hi mala convivència ala plaça hereni.

  Si això no és racisme ja m’explicareu que es…

 9. No es qüestió de racisme, es qüestió d’educació, visc al carrer Miquel Bleach i la plaça te el mateix problema des de fa 40 anys que jo recordi. Feu una mica d’autocritica i no tireu per lo fàcil que es dir que la gent es racista. Pot ser SI que feu soroll i aquest es el problema. Res mes.

 10. molt brut per part de la associació de demandar enmig d’una negociació, jo tinc una planta baixa i m’he negat a firmar, les coses primer es parlen i després sactua amb conseqüència.
  Molt queixar-se del soroll, però la asociacio no diu res del jovent que està als bancs a un metre del parc dels infants fumant porros i ingerint alcohol mentre els meus fills juguen al parc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open