El nou regidor del Districte proposa a l’AV Hostafrancs una reunió sobre els problemes del barri

 

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, es trobarà properament amb una delegació de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs per abordar els problemes del barri que l’entitat veïnal considera més urgents. La regidoria ha respòs l’escrit que a finals de juliol va remetre l’entitat veïnal al Districte, on es demanava una reunió per tractar, entre d’altres qüestions, la situació de la plaça Herenni. Les reiterades queixes de veïns residents a la zona pel soroll que s’origina quan s’hi apleguen una gran quantitat de persones, a vegades fins a altes hores de la nit, han tornat a capitalitzar, un estiu més, l’agenda de l’Associació.

Marc Serra, regidor de Sants-Montjuïc

La data de la reunió encara està per fixar però l’Associació de Veïns preveu que serà ben aviat, a partir de la trucada telefònica rebuda des de la seu del Districte de Creu Coberta. El regidor Marc Serra, que acaba de fer-se càrrec del Districte de Sants-MontjuÏc, coneixerà personalment la llista de demandes de l’Associació de Veïns sobre el funcionament general del barri i també, particularment, escoltarà de primera ma la situació de la qual es queixen persones que viuen a la plaça Herenni i entorns. És la zona d’Hostafrancs on gairebé cada vespre, es concentren desenes de persones, al voltant del centre de culte de l’Església Evangèlica de Filadelfia.

Al marge de la plaça Herenni, l’Associació de Veïns vol plantejar al nou regidor la necessitat d’impulsar actuacions destinades a millorar la seguretat als carrers d’Hostafrancs. Un dels punts del barri on, a judici de l’entitat veïnal, cal actuar és el carrer Rector Triadó i una mesura concreta que demanen els veïns és la millora de l’enllumenat atès el gran volum i alçada que tenen els arbres en aquesta via.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close