El Zumzeig torna el 6 de setembre amb l’últim film de Jonás Trueba

La sala Zumzeig, del carrer Béjar 53, reobre divendres 6 de setembre després del descans de l’estiu i ho fa amb l’estrena de ‘La virgen de agosto’, l’última pel·lícula de Jonás Trueba. El film mostra una ficció que transcorre a la ciutat de Madrid entre l’1 al 15 d’agost, sota una calor intensa i en una barreja d’ambients hípsters i castissos.

La protagonista, Eva, de 32 anys, s’instal·la al pis d’una altra persona, passeja per la ciutat, va al cinema, va de fesa i de revetlles, coneix gent nova i retroba vells amics i antigues parelles. La pel·lícula arriba a la pantalla de Zumzeig amb l’aval de dos premis internacionals d’aquest any, el premi Fipresci i el Globus de Cristall del festival Karlovy Vary de la República Txeca.

‘La virgen de agosto’ està interpretada per Itaso Arana, Vito Sanz, Joe Manjon, Isabelle Stoffel, Luis Heras i Mikele Urroz.

Els dies i horaris de projecció de ‘La virgen de agosto’ al Zumeig són els següents:

  • Divendres, 6 setembre, 17:00
  • Dissabte, 7 setembre, 19:15
  • Dimarts, 10 setembre, 19:00
  • Dimecres, 11 septembre, 21:30
  • Divendres, 13 septembre, 17:00
  • Dissabte, 14 setembre, 19:00
  • Dijous, 19 setembre, 21:15

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close