Hostafrancs, punt de partida de la manifestació de la Diada

 

Tres de les sis puntes de l’estel humà que es vol formar en la manifestació de la Diada al voltant de la plaça d’Espanya, s’ompliran al barri d’Hostafrancs. El carrer de la Creu Coberta i la Gran Via (entre la plaça d’Espanya i el carrer Moianès) i també el carrer Tarragona (des de la plaça fins a Aragó) seran el punt de partida de la mobilització d’aquest any. Els organitzadors de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) en col·laboració amb l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i Òmnium Cultural, han previst que la mobilització s’estengui al llarg de l’Eixample per la Gran Via fins al passeig de Gràcia i que ocupi també l’Avinguda Maria Cristina al peu de Montjuïc i part de l’Avinguda Paral·lel. El lema d’enguany és ‘Objectiu: independència‘.

Com és habitual l’ANC ha dividit tot el recorregut en trams, sistema que garanteix, sobretot, la ubicació ordenada i ràpida dels milers de persones que arriben des d’arreu del país en autocars. Com cada any, bona part dels participants, aniran a la manifestació sense haver-s’hi inscrit prèviament. Serà previsiblement el cas de moltes persones de Barcelona i de l’àrea metropolitana. El nucli central de la manifestació al voltant de la plaça d’Espanya, estarà ple de ciutadans procedents del barri d’Hostafrancs i de barris propers.

Horaris

La mobilització es celebrarà de 16 a 18.30 hores aproximadament. Els organitzadors demanen als assistents que siguin al seu lloc a les 16h i han previst activitats d’animació fins les 17:14h. A aquesta hora començarà l’acte central de la mobilització a l’escenari que hi haurà al final de l’Avinguda Maria Cristina. Aquest acte durarà uns 45 minuts i constarà de 3 blocs: representació de la diversitat de la societat; què pot fer la societat per la independència i missatge final al Govern i al Parlament. Clourà l’acte el Cant dels Segadors.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close