Tots els restaurants d’Hostafrancs, al complet per la Diada

Foto: Ràdio Hostafrancs

Dinar de restaurant aquest dimecres 11 de setembre és missió impossible a tot el barri d’Hostafrans i a la plaça d’Espanya si no s’ha fet reserva prèviament. Tots els restaurants de la zona, des dels ubicats a les terrasses del centre comercial Arenas, com els més genuins del barri, a una banda i l’altra del carrer de la Creu Coberta, responien “estem complets” ja des d’abans de la Diada.

Un dels responsables de ‘El Rebost d’Hostafrancs’, al carrer Consell de Cent explica que les reserves per la Diada es van tancar “fa molts dies”. La Bodega Monumental de la Creu Coberta, a peu mateix de la manifestació de la tarda, també va esgotar ben aviat totes les reserves. La demanda que ha generat la gran concentració de persones prevista a la plaça d’Espanya i als carrers que hi conflueixen ha multiplicat fins i tot els encàrrecs de menjar preparat. “Molta gent que viu aquí, ja no es mou del barri i demana menjar per portar a casa i després baixar a la manifestació”, explica Mònica Noguera de Plats Cuinats Hostafrancs.

Abans de les 12 del migdia ja es veien passejar pel carrer Creu Coberta algunes persones amb la samarreta color blau turquesa, dissenyada per a la manifestació d’enguany. Segons la distribució per trams que ha fet l’Assemblea Nacional Catalana, el carrer de la Creu Coberta s’ha destinat a persones procedents de les comarques del pla de l’Estany i la Garrotxa. Alguns d’aquests manifestants han sortit d’hora de les seves poblacions per dinar al barri d’Hostafrancs abans de participar en la mobilització.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close