La primera reunió entre el regidor Serra i l’AV Hostafrancs deixa bones sensacions

RÀDIO HOSTAFRANCS
La primera reunió entre el regidor Serra i l'AV Hostafrancs deixa bones sensacions
/

 

La primera reunió de treball convocada pel nou regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, amb una delegació de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs per analitzar els problemes i necessitats del barri ha deixat bones sensacions tant als representants de l’entitat veïnal com a l’equip de responsables municipals de Creu Coberta, 104. La sessió de treball va tenir lloc el passat dia 10 de setembre, tot just iniciat el curs polític, i partia d’una petició que havia fet l’Associació de Veïns aquest estiu. Sobre la taula, un repàs general a la situació del barri i especialment a les qüestions que, segons els representants veïnals requereixen una atenció més immediata. El manteniment de la neteja i del civisme a diversos espais públics d’Hostafrancs com els jardins de Joan Aramon i Serra, la plaça Joan Corrades o la plaça Herenni van centrar bona part de la reunió.

En declaracions a Ràdio Hostafrancs el regidor, Marc Serra, ha parlat de bon clima de col·laboració entre el Districte i l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. Vam veure una actitud molt col·laborativa per part de l’Associació de Veïns”, afirma el regidor. Pel que fa a l’ús de l’espai públic i places Marc Serra posa l’accent en “generar un clima positiu i de treball que ha de portar cap a una entesa i unn horitzó de millor convivència”.

També l’entitat veïnal fa una valoració positiva d’aquesta primera trobada amb el regidor que porta només dos mesos en el càrrec des de l’aprovació del Cartipàs Municipal el mes de juliol. I a títol personal una de les veïnes de la plaça Herenni, que va participar en la reunió amb l’equip de govern del Districte, s’ha mostrat esperançada sobre la millora del civisme en aquest punt del barri.

En el decurs de la reunió entre regidoria i representants veïnals també es van apuntar altres assumptes com la seguretat i la lluita contra els robatoris i furts, però es van abordar de forma genèrica perquè aquesta qüestió és matèria específica de la reunió del Consell de Seguretat i Prevenció que s’ha programat per aquest dilluns 16 de setembre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open