Els comerciants reclamen que s’actuï “ràpid” contra la inseguretat

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Els comerciants reclamen que s'actuï “ràpid” contra la inseguretat
/

 

L’augment de la inseguretat, dels robatoris i dels furts, motiu de queixa tant de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs com dels comerciants de l’eix Creu Coberta, ha estat objecte de la reunió, aquest dilluns 16 de setembre, del Consell de Seguretat i Prevenció. El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, representants del Districte i de diverses entitats dels barris de Sants-Montjuïc han analitzat una situació que, segons totes les veus, ha empitjorat en el darrer any. L’Associació de Comerciants de Creu Coberta reclama que s’actuï ràpidament per frenar el que considera una onada de degradació que pateixen el barri i l’eix comercial.

Lluís Llanas, el president dels comerciants, demana accions per combatre la inseguretat i també un pla per reimpulsar el comerç.”La seguretat ha crescut moltíssim i això no ens hi volem acostumar”, afirma Llanas. El president dels botiguers hostafranquins espera “que es prenguin determinacions i que s’actuï ràpid”.

La inseguretat que denuncia l’Associació de Comerciants afecta directament les botigues, ja que en els darrers mesos també han estat víctimes tant de furts com de robatoris més sofisticats. És el cas de la papereria Bureau Vallé on, a finals de juny, uns lladres van entrar-hi amb el sistema del butron, fent un forat a l’establiment per accedir-hi.

L’Associació de Comerciants denuncia la degradació que suposen situacions com la del local comercial del número 76 del carrer Creu Coberta, ocupat per persones que hi malviuen des de fa més d’un any.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open