Ple de gom a gom en el primer Consell de Seguretat del mandat

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Ple de gom a gom en el primer Consell de Seguretat del mandat
/

 

Assistència massiva i molta participació de representants de les entitats dels barris de Sants-Montjuïc en la primera reunió del Consell de Presidència, Règim Interior, Seguretat i Mobilitat del nou mandat municipal que ha tingut lloc aquest dilluns 16 de setembre. Era el primer contacte en públic del tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, amb el teixit associatiu del barri queixós i alarmat per l’augment dels robatoris, furts i actes d’incivisme registrat en els darrers mesos.

Batlle va escoltar les intervencions sobre situacions d’inseguretat i incivisme de molts dels assistents que omplien de gom a gom la sala Anselm Cartañá de la seu del Districte. El responsable de seguretat del govern municipal ja havia anunciat el mes d’agost la seva intenció de participar -districte per districte- en les reunions dels consells de seguretat que són organismes compartits entre l’Ajuntament, veïns i entitats.

Durant la sessió es van analitzar les dades sobre l’evolució de la inseguretat al Districte de Sants-Montjuïc. Batlle va afirmar que “als barcelonins i per a les barcelonines, el carrer de casa, el barri i l’espai públic són com un perllongament de casa nostra, i ens els estimem i els volem endreçats”. La reunió va estar presidida pel regidor del Districte, Marc Serra.

Els resultats del treball en aquests òrgans territorials es té en compte en les sessions del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona, que celebra tres sessions ordinàries l’any. Diverses entitats com l’Associació de Veïns d’Hostafrancs reclamen que es recuperin la regularitat i el format que havien tingut els consells de seguretat territorials durant el mandat 2011-2015.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open