El CAP Numància prepara una reforma per ampliar serveis a partir de 2020 Divendres 4 d'octubre el centre d'assitència primària organitza una jornada de portes obertes amb tallers per promoure hàbits saludables i millora de la salut comunitària

 

El CAP Numància, que és el centre d’assitència primària de referència per a la majoria dels veïns d’Hostafrancs, té planificada una reforma que, segons ha conegut l’Associació de Veïns d’Hostafrancs a través de responsables de l’equipament, suposarà afegir nous serveis com un espai de rehabilitació i una unitat del dolor. Segons fonts veïnals aquestes millores estarien ja pressupostades i part del projecte es podrà executar durant l’any 2020.

Els espais que el CAP Numància ha previst renovar i convertir en nova superfície assistencial són uns barracons ubicats actualment al costat de l’edifici i dependències de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, organisme depenent del Mininisteri de Treball i que han de ser traspassades al Departament de Salut de la Generalitat.

Primera jornada de portes obertes

Divendres 4 d’octubre, per primera vegada, el CAP Numància, organitza una jornada de portes obertes que permetrà a la ciutadania no només conèixer a fons els serveis del centre sinó també participar en diverses activitats dirigides a la prevenció, la promoció d’hàbits saludables i la millora de la salut comunitària.

Els tallers de salut i les xerrades es desenvoluparan durant tot el dia, des de les 10 h fins a les 18 h. Per participar no cal inscripció prèvia. Juntament amb el centre de Numància, 23 participen en aquesta jornada de portes obertes els CAP Montengre, Roger i Sants.

 

PROGRAMA COMPLET DE LA JORNADA DE PORTES OBERTES

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*