RÀDIO HOSTAFRANCS

Jocs Florals amb final accidentat a l’Alcaldia

Foto: Albert Torras

La cerimonia de lliurament de premis dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, acte celebrat al Saló de Plens del Districte aquest dijous 19 de setembre, va tenir una accidentada segona part quan un grup de vuit persones va quedar bloquejades a dins de l’ascensor que recorre les tres plantes de l’edifici municipal. L’incident va durar aproximadament un quart d’hora i els afectats, entre ells el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz. I la secretària de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Isabel Morell. Des de l’exterior de l’ascensor, a la primera planta de l’Alcaldia, un altre grup de persones, entre elles el gerent del Districte, Francesc Giménez; el conseller tècnic, Xavier Farré; el cap dels serveis tècnics del Districte, Miguel Ángel Valdueza, i el mateix regidor, Marc Serra, van intentar sense forçar l’obertura de les portes. Just en el moment que arribaven els Bombers, les portes van ser desbloquejades i les persones tancades a l’ascensor van quedar alliberades. 

Una dotació dels Mossos d’Esquadra també es van acostar fins a la seu del Districte, en rebre l’avís de l’incident. L’episodi no va tenir més conseqüències, sense atacs d’ansietat ni cap altra alteració en l’estat dels afectats. Tots ells s’ho van prendre amb bon humor, com demostren les imatges recollides pel periodista, escriptor i president de la Societat Coral La Floresta, Albert Torras.

Foto: Albert Torras
Foto: Albert Torras
Foto: Albert Torras
Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari