El nou govern i el Consell de Districte engeguen el mandat aquest dijous

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
El nou govern i el Consell de Districte engeguen el mandat aquest dijous
/

 

Aquest dijous 3 d’octubre arrenca formalment el mandat municipal al Districte de Sants Montjuïc. A partir de les 18.30 hores, tindran lloc dues sessions del Consell del Districte. Primer es farà un ple extraordinari per aprovar el cartipàs del govern local de Sants-Montjuïc. Quedarà configurat l’equip de govern del regidor Marc Serra, fruit de l’acord entre Barcelona en Comú i el PSC. Ambdues formacions tenen tancat el repartiment de conselleries d’àrea i de barri des de fa dies.

Un cop aprovat el cartipàs, pels volts de les 18.45 h es farà el primer ple ordinari del mandat. La seguretat i la presència policial als barris del Districte seran objecte de debat en aquesta sessió. Els grups municipals de Junts per Catalunya i de Ciutadans han presentat dues proposicions sobre els efectius policials destinats als barris de Sants-Montjuïc.

Junts per Catalunya demana que el Districte de Sants-Montjuïc disposi de la presència suficient d’agents de la Guàrdia Urbana propis de districte en el torn de nit, i no pas d’una presència compartida amb els districtes de les Corts i Sarrià-Sant Gervasi com fins ara.

Ciutadans vol que des del govern del Districte s’insti a l’Ajuntament de Barcelona a incrementar la presència policial, realitzant patrulles a peu, tant d’uniforme com de paisà. Demanen també que s’incrementin les patrulles nocturnes i de cap de setmana.

Tant el ple extraordinari com el ple ordinari del Districte seràn retransmesos en directe per Ràdio Hostafrancs, a través de les ones (98.0 FM) i d’internet (radiohostafrancs.cat/directe.mp3)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open