▶ ENTREVISTA | EVA CAMPABADAL
“Per nosaltres la Festa Major d’Hostafrancs és més important que la Mercè”

[download id=”24107″]

La Festa Major d’Hostafrancs 2019 és una festa d’aniversaris. 160 anys de festes del barri, des de mitjans del segle XIX, i també 60 anys d’una de les entitats hostafranquines amb més projecció, l’Esbart Ciutat Comtal L’entitat celebra les seves sis primeres dècades projectant la dansa tradicional a tot Barcelona, a tot Catalunya i també a altres llocs del món. Amb motiu de l’aniversari, l’Esbart Ciutat Comptal fa una actuació especial aquest diumenge 6 d’octubre, l’últim dia de la Festa Major, a l’escenari del carrer Vilardell, a les 18.30 h. Per parlat d’aquesta actuació i de l’activitat de l’Esbart, en general, Ràdio Hostafrancs ha conversat amb la nova presidenta de l’entitat, Eva Campabadal.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close