▶ ENTREVISTA
“Sóc partidari d’escoltar i d’empatitzar”

Ràdio Hostafrancs
[download id=”24117″]

Jaume Gaixas, de 59 anys, fill de botiguers, consultor expert en comunicació i comerç, és el nou conseller de barri d’Hostafrancs dins de l’equip de govern del Districte de Sants-Montjuic. El seu vincle amb el barri parteix, sobretot, de la col·laboració des de fa anys amb l’Associació de Comerciants de Creu Coberta en diverses activitats i fires. El nou conseller d’Hostafrancs forma part del grup de Barcelona en Comú al Districte de Sants-Montjuic a partir dels resultats electorals del passat mes de maig. En una entrevista amb Ràdio Hostafrancs afirma que es planteja la feina de conseller de barri “amb humilitat” i es declara “més partidari d’escoltar i empatitzar” per afrontar reptes i problemes del barri d’Hostafrancs com el civisme o la continuïtat del projecte de la ‘Superilla’.

El nou conseller de barri afirma la seva disposició per col·laborar també amb l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, que comparteix seu amb els comerciants. Es mostra convençut que “si treballem tots junts, en la mateixa direcció, arribarem més lluny”.

Jaume Gaixas explica que arran d’haver participat en una campanya antimasclista a finals de novembre de 2017, va entrar en contacte amb qui llavors era regidora del Districte i també de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez. Va ser l’inici de la seva vinculació actual al grup de Barcelona en Comú.

Pel que fa a la seguretat, opina que “l’ús mediàtic del tema fa que la situació sembli pitjor del que és”. “Segons les dades estem com fan cinc o sis anys”, afirma. El conseller posa en valor la propera incorporació de 300 nous agents de la Guàrdia Urbana a la ciutat i defensa que la Generalitat “hauria de fer alguna cosa semblant”, perquè és l’administració competent en seguretat ciutadana.

Sobre la crisi del comerç tradicional, Jaume Gaixas, valora les iniciatives de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. “Si el comerç vol sobreviure haurà de fer alguna cosa més que vendre. Un bon exemple és l’òpera al comerç”, afirma.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close