La XIV Fira Medieval de Creu Coberta, en marxa

L’eix comercial Creu Coberta ha tornat a treure les botigues al carrer en aquest segon cap de setmana de la Festa Major d’Hostafrancs. La XIV Fira Medieval omple la via més important del barri aquest dissabte i aquest diumenge amb diversitat d’espectacles i activitats tant a l’escenari com a peu de carrer. Entre les novetats d’enguany, hi ha un gran castell pensat per a la diversió dels més petits.

Nombroses entitats passaran per l’escenari de Creu Coberta per mostrar les seves habilitats musicals o de dansa. Per aquest dissabte a la nit s’ha preparat el Sopar Medieval al Meeting Point, que inclourà un espectacle de malavars i màgia. Diumenge, el final de festa el posarà el grup Senyor dels Llamps, en un concert organitzat per Ràdio Hostafrancs.

L’acte d’inauguració de la Fira Medieval, aquest dissabte al migdia, ha comptat amb la participació del regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra; de la presidenta del Districte, Neus Munté, i de la regidora de Comerç, Montserrat Ballarín. També hi han estat presents diversos consellers del Districte. El president de l’Associació de Comerciant de Creu Coberta, Lluís Llanas, ha intervingut com a amfitrió. També hi han assistit, en representació del teixit associatiu, el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz; el president de la FAECH, Josep Espín, i la presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close