▶ ENTREVISTA | PEPE PÉREZ CALVO
“Reduir cotxes no és qüestió de barri ni de districte, és una emergència a tot el planeta”

[download id=”24200″]

El president d’Esquerra Republicana a Sants-Montjuïc i portaveu del grup republicà al Consell de Districte, Pepe Pérez Calvo, assegura que la seva formació “no ha viscut amb frustració” el fet d’haver quedat a l’oposició malgrat haver estat la força més votada a tota la ciutat en les eleccions municipals del mes de maig. “La nostra idea és no posar pals a les rodes, no estar sempre dient no. Volem ser propositius”, afirma el líder d’ERC al Districte. La crisi del comerç de proximitat que afecta a l’eix Creu Coberta, la pacificació de carrers, la reforma del carrer Vilardell i la millora del Mercat d’Hostafrancs són les qüestions prioritàries en l’agenda dels republicans.

“Ens estem carregant el nostre entorn, des dels boscos de l’Amazònia al carrer Béjar”

Pérez Calvo afirma que reduir cotxes “no és qüestió de barri, ni de districte, ni de ciutat, és una emergència climàtica a tot el planeta”. “Ens estem carregant el nostre entorn, allà on vivim. Des dels boscos de l’Amazònia fins al carrer Béjar”, afirma. El conseller d’ERC adverteix també que “si no millorem el transport públic difícilment podrem demanar a la gent que deixi el cotxe privat”.

“L’equipament del carrer Diputació té unes dimensions assolibles per construir-lo en aquest mandat”

Pepe Pérez Calvo afirma que ERC vol “agilitzar” el procés per construir l’equipament del carrer Diputació i creu que l’edifici “té unes dimensions assolibles per contruir-lo en aquest mandat”. Aposta per reprendre ràpidament el procés participatiu amb representants veïnals i entitats.

Comparteix la idea de que calen governs estables i aprovar presupostos però també afegeix que “cal que els governs siguin representatius de les majories”. El dirigent republicà afirma que “hi ha determinats governs que s’han tirat endavant i que no representen fidelment allò que la gent ha votat majoritàriament”.

“ERC continuarà batallant per recuperar el dipòsit subterrani de Creu Coberta”

Pépe Pérez Calvo assegura que el grup d’ERC “continuarà batallant” per aconseguir que es museitzi i es descobreixi al públic el dipòsit soterrari del segle XIX que està sota el nou tram del carrer Diputació, a tocar de Creu Coberta i que ara ha quedat tapat i protegit.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close