Els Mossos desallotgen, una per una, desenes de persones concentrades a l’estació de Sants

Foto: @Nil_Via

Poques hores abans de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés, desenes de persones han ocupat aquest diumenge al matí el vestíbul de l’estació de Sants. La convocatòria s’ha fet mitjançant les xarxes socials a través del perfil ‘Picnic per la República’. Els Mossos d’Esquadra han iniciat el desallotjament, una per una, de les persones concentrades a l’interior de l’estació, on hi han fet una seguda.

Entre els concentrats, hi havia persones de totes les edat, amb cartells on es podia llegir “Per un país amb millors infraestructures, independència” o “Llibertat Presos Polítics”, i que també reclamen unitat als polítics quan és imminent la sentència del judici del procés.

Els Mossos no deixen entrar ningú a l’estació que vulgui afegir-se a la protesta. A l’exterior de l’estació també hi ha una concentracio.

 

Foto: @Nil_Via

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close