RÀDIO HOSTAFRANCS

Es reforçarà la senyalització del carril bus de doble sentit al carrer Tarragona

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, s’ha mostrat preocupat pel carril bus que circula en les dues direccions al carrer Tarragona i defensa que s’ha de reforçar la senyalització per evitar accidents. Serra respon d’aquesta manera a la petició que, des de fa molt de temps, ve fent l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. De fet, l’entitat veïnal reclama que es reprogramin els semàfors del carrer Tarragona per tal que els dos carrils sempre estiguin sincronitzats en verd o en vermell per als vianants. En l’última Audiència Pública del Districte, el regidor Serra no va fer cap referència als semàfors però sí que va apostar per una millor senyalització.

El Districte ha accedit a una altra de les peticions de l’Associació de Veïns pel que fa a la seguretat viària. Es senyalitzaran passos de vianants als carrils bici del carrer Tarragona i del carrer Consell de Cent. “És un tema fàcil de resoldre i espero que estigui fet en les pròximes setmanes”, va dir Serra en a la sala de Plens del Districte en l’Audiència Pública del 10 d’octubre.

Afegeix un comentari