COMUNICAT
Ràdio Hostafrancs dona suport a la vaga general de divendres 18 d’octubre
Declaració de la Junta de l'Associació de la Ràdio Comunitària d'Hostafrancs

La Junta de l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH), entitat sense ànim de lucre que gestiona Ràdio Hostafrancs, s’afegeix a la vaga general amb el lema ‘Pels drets i les llibertats’, convocada per les organitzacions sindicals Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya.

Subscrivim les demandes laborals en les quals es fonamenta aquesta convocatòria de vaga: un salari mínim de 1.200 euros a Catalunya, on el cost de vida és superior al de la resta de l’Estat; derogació de les reformes laborals del 2010 i 2012, i restitució dels drets laborals i socials dels treballadors i treballadores catalanes.

Ens sumem al rebuig col·lectiu per una sentència que condemna injustament responsables polítics i socials que no han fet més que facilitar i impulsar que els ciutadans de Catalunya -els favorables i els contraris a la independència- decideixin lliurement el futur del país.

Entenem que el rebuig a la sentència i a la regressió de llibertats que se’n deriva és àmpliament majoritari al barri d’Hostafrancs, a tota la ciutat de Barcelona i al conjunt de la societat catalana.

Llegim la resolució del Tribunal Suprem com una venjança d’Estat per un referèndum que no van poder evitar malgrat totes les prohibicions i accions repressives desplegades l’1 d’octubre de 2017.

Condemnem qualsevol acte de violència, que ha estat i serà absolutament impròpia del moviment independentista i de la societat catalana en el seu conjunt. Rebutgem, igualment, qualsevol acció desproporcionada i violenta per part dels cossos policials.

Ens afegim al clam majoritari perquè es doni una solució política a un problema que és polític i que, necessàriament, ha de passar per la lliure decisió de la ciutadania de Catalunya sobre el seu futur.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*