COMUNICAT
Ràdio Hostafrancs dona suport a la vaga general de divendres 18 d’octubre

La Junta de l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs (ARCH), entitat sense ànim de lucre que gestiona Ràdio Hostafrancs, s’afegeix a la vaga general amb el lema ‘Pels drets i les llibertats’, convocada per les organitzacions sindicals Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya.

Subscrivim les demandes laborals en les quals es fonamenta aquesta convocatòria de vaga: un salari mínim de 1.200 euros a Catalunya, on el cost de vida és superior al de la resta de l’Estat; derogació de les reformes laborals del 2010 i 2012, i restitució dels drets laborals i socials dels treballadors i treballadores catalanes.

Ens sumem al rebuig col·lectiu per una sentència que condemna injustament responsables polítics i socials que no han fet més que facilitar i impulsar que els ciutadans de Catalunya -els favorables i els contraris a la independència- decideixin lliurement el futur del país.

Entenem que el rebuig a la sentència i a la regressió de llibertats que se’n deriva és àmpliament majoritari al barri d’Hostafrancs, a tota la ciutat de Barcelona i al conjunt de la societat catalana.

Llegim la resolució del Tribunal Suprem com una venjança d’Estat per un referèndum que no van poder evitar malgrat totes les prohibicions i accions repressives desplegades l’1 d’octubre de 2017.

Condemnem qualsevol acte de violència, que ha estat i serà absolutament impròpia del moviment independentista i de la societat catalana en el seu conjunt. Rebutgem, igualment, qualsevol acció desproporcionada i violenta per part dels cossos policials.

Ens afegim al clam majoritari perquè es doni una solució política a un problema que és polític i que, necessàriament, ha de passar per la lliure decisió de la ciutadania de Catalunya sobre el seu futur.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close