Novembre contra la violència masclista a Hostafrancs

Aquest mes de novembre hi ha diverses activitats al barri d’Hostafrancs amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones, que s’escau el dia 25. Les organitzen diverses entitats i consisteixen en xerrades de conscienciació, tallers infantils, tallers d’autodefensa, concursos creatius, contes i teatre.

A l’espai d’adolescents La Clau (carrer Leiva, 67), tots els dilluns del mes de novembre, de 18 a 19 h, es fan sessions d’autodefensa feminista en les quals es treballen les emocions derivades dels conflictes que generen les violències masclistes.

També al mateix espai d’adolescents La Clau, cada dimarts d’aquest mes es fa un taller artístic per elaborar material de sensibilització contra les violències masclistes. Amb aquest material es decorarà l’espai d’adolescents. Aquesta activitat es fa els dimarts, entre les 18 h i les 19.30 h.

Els dijous de novembre, el mateix equipament és escenari d’un concurs juvenil de creació i interpretació de cançons contra el masclisme. Un jurat avaluarà les peces en funció del seu contingut i idoneïtat.

I cada divendres de novembre, de 18 a 20 h, l’espai d’adolescents La Clau projecta pel·lícules que conviden a la reflexió al voltant de les violències masclistes. Al final de la projecció es debat sobre aquesta qüestió.

En un altre espai, el Casinet d’Hostafrancs (carrer Rector Triadó, 53) dijous 21 de novembre a les 20 h es representa ‘Només una vegada‘, obra teatral que aborda la violència masclista. Què passa quan només ha estat una vegada? És un espectacle gratuït dins del cicle Barcelona Districte Cultural.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close