10.500 hostafranquins, cridats a les urnes aquest diumenge

Votació a l’escola Francesc Macià (plaça Espanya) a les 9.38 h del matí.(Foto: Ràdio Hostafrancs)

Al barri d’Hostafrancs les persones cridades a les urnes són unes 10.500, un cens electoral pràcticament idèntic al dels comicis celebrats fa tan sols sis mesos. El 28 d’abril passat, el nombre d’electors total al barri era de 10.489. Aquesta xifra, en només mig any, ha variat molt poc com a conseqüència de defuncions o joves que hagin arribat a la majoria d’edat.

En les eleccions de l’abril va votar el 77% de l’electorat del barri d’Hostafrancs. Una de les principals incògnites d’aquesta repetició electoral és quin serà el nivell de participació.

La jornada de votacions ha començat a les 9 h amb normalitat absoluta. Durant la primera hora de votacions, el ritme d’afluència als col·legis electorals del barri era bo. Sense cues, però sense temps morts. Els llocs de votació són els habituals al barri: el Casinet d’Hostafrancs (que recull el nombre més important de votants), l’escola Francesc Macià, l’escola Joan Pelegrí (del carrer Ermengarda) i l’Institut Joan Coromines.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off