RÀDIO HOSTAFRANCS

Record de Xavier Jericó

El dia 9 de novembre passat va morir, després d’una llarga malaltia, Xavier Jericó, membre de la Junta de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Jericó estava a punt de fer els 71 anys i ha estat una de les persones més compromeses amb les iniciatives i activitats de l’eix comercial.

Arquitecte de professió, Xavier Jericó i Reverter va col·laborar amb projectes d’adaptació d’establiments comercials per a persones amb mobilitat reduïda. Va ser impulsor del projecte i de la prova pilot que es va posar en marxa amb les universitats per la millora de l’accessibilitat de tot l’eix de Creu Coberta.

En el sopar de Nadal de l’Associació de Comerciants celebrat divendres 22 de novembre a l’Hotel Catalonia Plaza, es va retre homenatge a Xavier Jericó en presència de la seva família.

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta
Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta
Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari