Hostafrancs contra la violència masclista

El Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones s’escau el 25 de novembre, però durant tot el mes està havent-hi activitats organitzades a l’espai d’adolescents la Clau o al Casinet d’Hostafrancs.

A La Clau, l’equipament del carrer Leiva 67, tots els dilluns del mes de novembre entre les 6 i les 7 de la tarda s’han fet sessions d’autodefensa feminista per treballar, entre d’altres aspectes, les emocions derivades dels conflictes que generen les violències masclistes.

També en el mateix espai, durant totes els dimarts del mes s’ha organitzat un taller artístic on s’ha elaborat material de sensibilització contra les violències masclistes. Tot aquest material s’exoposa i es pot veure a l’equipament La Clau.

Els dijous de novembre s’han dedicat a la creació musical amb un concurs juvenil de composició i interpretació de cançons contra els masclisme.

I els divendres a la tarda La Clau s’ha dedicat a projectar films que conviden a la reflexió al voltant de les violències masclistes amb un cinefòrum i debat al final de cada sessió.

El teatre també ha tingut cabuda en l’agenda relacionada amb el dia internacional contra la violència masclista. Dijous 21 de novembre, dins del cicle Barcelona Districte Cultural, es va representar al Casinet d’Hostafrancs l’obra ‘Només una vegada’, que aborda aquesta qüestió.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open