RÀDIO HOSTAFRANCS

Dijous, primer Consell de Barri del mandat municipal

Aquest dijous, 28 de novembre, a partir de les 18 h, tindrà lloc la primera reunió del Consell de Barri d’Hostafrancs del nou mandat municipal. Serà la primera reunió presidida per Marc Serra com a regidor del Districte de Sants-Monjuïc i serà la sessió en la qual s’escollirà la persona que ocupi la vicepresidència del Consell i la Comissió de Seguiment, l’organ de participació encarregat de preparar els temes de debat en el Consell de Barri.

El vicepresident o vicepresidenta assumeix s’encarrega de la moderació dels Consells de Barri. La Comissió de seguiment s’ha de reunir com a mínim 15 dies abans de la convocatòria dels Consells de Barri. Està integrada per representants de la direcció política i tècnica del districte, per un conseller o una consellera de districte de cada grup municipal i persones representants d’entitats del barri o persones que no pertanyin a cap associació i que siguin escollides.

Està previst que en la reunió d’aquest dijous es tracti, entre d’altres qüestions sobre el model de gestió cívica del Casinet d’Hostafrancs, que és una infraestructura essencial en la vida associativa i cultural del barri.

D’altra banda es debatrà sobre la situació actual del barri amb torn obert de paraules per part dels participants en el Consell.

La sessió es farà al Teatre del Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53)

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari