Arriba el Nadal a l’eix Creu Coberta

 

Foto: Ràdio Hostafrancs

L’eix comercial Creu Coberta ha encetat la campanya de Nadal que ha obert, com cada any amb el sopar anual que organitza per a ls seus associats i que s’ha fet aquest divendres 22 de novembre a l’Hotel Catalonia Plaza. Dijous dia 28 de novembre és el dia de l’encesa de llums de Nadal, enguany amb un nou disseny de l’enllumenat que ja penja des de fa setmana pels carrers de la Creu Coberta, Consell de Cent i altres punts del barri.

Al llarg de mes de desembre, el carrer viurà l’arribada del Pare Noel, que entre el 14 i el 24 tindrà dues vessants. Per una banda, el Pare Noel itinerant que estarà passejant pels establiments de l’eix comercial, i per l’altra la Casa del Pare Noel que els més petits podran visitar a la cantonada del carrer Llobet.

Els Tres Reis d’Orient, es faran presents a partir de finals de desembre, i fins al cinc de gener. A Creu Coberta hi ha els tres reis que rebran les cartes dels més petits a la carpa del carrer Llobet. En aquella mateixa carpa hi haurà el Pessebre durant tot el Nadal i s’hi podrà recollir oli per al menjador social de Canpedró i joguines per a la Recollida de joguines noves del barri.

El dia 14 de desembre un grup de ballarins professionals de claqué actuaran a les botigues. L’eix comercial Creun Coberta participarà un anyn més a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio que enguany es solidaritza amb les persones afectades per malalties minoritàries.

Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open