Juga la sort amb el barri participant amb La Grossa de Ràdio Hostafrancs

Un any més, Ràdio Hostafrancs juga a la sort de La Grossa de Cap d’Any amb els veïns del barri. Per només 5 euros Ràdio Hostafrancs ofereix participacions dels números 11.163 i 12.062 en el sorteig que farà Loteries de Catalunya el proper 31 de desembre.

Cada butlleta de participació juga la quantitat de 2 euros a cada número i 1 euro és donatiu de col·laboració amb la ràdio del barri (Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostfrancs). Això vol l’oportunitat de guanyar fins a 40.000 euros, si el primer premi caigués en algun dels dos números (11.163 i 12.062).

Les participacions de La Grossa de Ràdio Hostafrancs estan a la venda fins al dia 19 de desembre en els punts següents:

  • Associació de Comerciants de Creu Coberta (c. Callao, 9)
  • Meeting Point (c. Creu Coberta, 26)
  • Plats cuinats Hostafrancs (c. Consell de Cent, 17)
  • La Bicicleta de Barcelona (c. Rector Triadó, 44)

PROMOCIÓ: REGALEM 10 PARTICIPACIONS
Comprant les teves butlletes de La Grossa de Ràdio Hostafrancs en pots tenir una més totalment de franc. Les persones que enviïn una foto ‘selfie’ mostrant la seva participació de La Grossa al número de WhatsApp de Ràdio Hostafrancs (618 325 296) entraran en el sorteig de 10 participacions gratis. Heu d’enviar les vostres fotos abans del 20 de desembre.

Les participacions de La Grossa de Cap d’Any de Ràdio Hostafrans estan gestionades per La Grossa de Campdorà, el primer punt de venda més important de Loteries de Catalunya.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open