Ràdio Hostafrancs estrena ‘Converses del Meeting Point’, tertúlia setmanal en clau de barri

A partir d’aquesta primera setmana del mes de desembre, Ràdio Hostafrancs tindrà cada setmana un programa de col·loqui per on passaran representants de la vida associativa, cultural, econòmica i política del barri. Es tracta del nou programa ‘Converses del Meeting Point’, una tertúlia setmanal que es realitzarà sempre al nou estudi de ràdio ubicat a l’espai de Creu Coberta-Diputació, el lloc de titularitat municipal reservat per a equipament de barri i que gestiona temporalment l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

‘Converses del Meeting Point’ vol ser un fòrum de diàleg permanent que serveixi per abordar els reptes que té plantejats el barri per als propers anys. La continuïtat de la ‘Superilla’, la definició del projecte del futur equipament públic de Creu Coberta-Diputació, la necessitat de millorar en matèria de civisme i seguretat o la crisi del comerç de proximitat seran, entre d’altres assumptes, matèria de debat a les “Converses del Meeting Point”.

En el primer programa, que s’emetrà dijous 5 de desembre a les 20 h, els participants en la tertúlia seran el conseller del Barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz, i el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas. En setmanes posteriors passaran per l’estudi del Meeting Point, altres representants d’entitats i institucionals.

El programa s’enregistrarà durant la primera meitat de la setmana i s’emetrà els dijous a les 20 h amb diverses reemissions posteriors (divendres a les 9 h, dissabte a les 9 h i diumenge a les 21 h). Les ‘Converses del Meeting Point’ es difondran també en podcast a través del web radiohostafrancs.cat i de les xarxes socials.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close