El comerç de Creu Coberta fa campanya de ‘Tolerància zero’ contra la violència masclista

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

Amb el lema ‘Violència Masclista = Tolerància zero al quadrat (VM = T02)’ l’Associació de Comerciants de Creu Coberta ha organitzat aquest dimarts una acció contra la violència masclista. L’escenari ha estat el nou tram del carrer Diputació que connecta els carrers de Creu Coberta i Tarragona. El carrer s’ha transformat en un espai de visibilització de les dones assassinades, mitjançant desenes de cadires blanques que representaven les 97 dones assassinades a l’Estat Espanyol des del mes de gener passat.

Al terra del carrer hi havia dibuixades siluetes de víctima mortal per fer visible l’impacte d’aquests assassinats en l’entorn més proper, el del barri, el carrer o fins i tot la mateixa comunitat de veïns. Paral·lelament, les botigues de l’eix han començat a lluir als seus aparadors un logotip amb el lema ‘VM = T02

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

El president de l’eix comercial de Creu Coberta, Lluís Llanas, ha explicat que la iniciativa és una mostra del compromís del comerç del barri amb la lluita contra el maltractament i la violència evers les dones. Una causa -ha dit Llanas- que s’ha de visibilitzar “qualsevol dia de l’any, i no només el 25 de novembre”.

Lluís Llanas, president de l’eix Creu Coberta, responent les preguntes de betevé | Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta
Membres de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, el conseller de barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas, i la consellera de Districte per Junts per Catalunya Neus de Haro, durant l’acte contra la violencia masclista al carrer Diputació | Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close