▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Districte, veïns i comerciants dialoguen sobre els reptes del barri

Foto: Jaime Gaixas

ÀUDIO ÍNTEGRE DEL PROGRAMA

[download id=”24478″]

Ràdio Hostafrancs ha estrenat aquesta setmana ‘Converses del Meeting Point’, una tertúlia en per on passaran regularment representants de les entitats del barri així com persones representatives dels diferents sectors econòmics, culturals, socials i polítics. El programa s’emet des del nou estudi de ràdio ubicat al Meeting Point de Creu Coberta-Diputació.

En el primer programa, realitzat dimarts 3 de desembre, han participat el conseller del barri d’Hostafrancs, Jaume Gaixas; el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz, i el president de l’Associació de Comerciants de Creu Cobert, Lluís Llanas. Moderats pel director de Ràdio Hostafrancs, Dídac Boza, els tertulians han opinat sobre els reptes del barri per als propers anys, com la continuació de la Superilla, la definició del futur equipament de Creu Coberta-Diputació, o la solució de conflictes per l’ús de l’espai públic en casos com la plaça Herenni.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close