Diàleg i reptes del barri d’Hostafrancs

Després d’una absurda repetició electoral ara sembla que el repte de la ‘gran’ política és veure si l’Estat és capaç de donar algun sentit real i democràtic a la paraula “diàleg”.

En el nostre perímetre més petit, el barri d’Hostafrancs, no existeixen situacions de bloqueig comparables a les de la política catalana i espanyola però sí assumptes que demanen molt a dialogar i a concertar per part dels diferents actors. Districte, Associació de Veïns, Associació de Comerciants, FAEHC i altres entitats tenen molt a parlar i a concretar sobre reptes que no són menors. La convivència i el civisme (deteriorats especialment a algunes zones del barri), donar continuïtat a la necessària pacificació de carrers(qüestió de qualitat de vida i de salut de les persones, de la ciutat i del planeta) i la defensa de l’activitat econòmica que, en el cas d’Hostafrancs, vol dir, sobretot, comerç de proximitat.

Fixem-nos en el que ha fet la ‘gran’ política en els darrers mesos i fem, si pot ser, tot el contrari. No girem l’esquena als problemes, afrontem-los. No tinguem por a abordar les qüestions més incòmodes. No desconfiem de l’altre com a punt de partida. I, si us plau, no esgotem els calendaris. Ja fa mig any des de les eleccions municipals, i ja és hora d’obrir les carpetes. La comunicació i el debat públic són eines útils en democràcia. Des de Ràdio Hostafrancs mirarem d’ajudar obrint micròfons més que mai.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close