RÀDIO HOSTAFRANCS

Pobresa, suport a les entitats socials i valors democràtics, a debat

ÀUDIO ▶ CONVERSES DEL MEETING POINT

ÀUDIO ÍNTEGRE DEL PROGRAMA

Les ‘Converses del Meeting Point’ d’aquesta setmana han tingut com la pobresa i les necessitats socials, el suport de les administracions a les entitats i els valors democràtics contraposats als missatges xenòfobs, masclistes i intolerants com els del partit ultra Vox. La taula de l’estudi de Ràdio Hostafrancs ubicat a Creu Coberta-Diputació ha acollit, en aquest cas, la presidenta del Secretariat d’entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill; el conseller portaveu d’Esquerra Republicana al Districte de Sants-Montjuïc, Pepe Pérez Calvo, i la directora de la Fundació Canpedró, Teresa Villoro.

El programa es va enregistrar dimarts 10 de desembre, sota la moderació de Dídac Boza, director de Ràdio Hostafrancs.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari