▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Pobresa, suport a les entitats socials i valors democràtics, a debat

ÀUDIO ÍNTEGRE DEL PROGRAMA

[download id=”24493″]

Les ‘Converses del Meeting Point’ d’aquesta setmana han tingut com la pobresa i les necessitats socials, el suport de les administracions a les entitats i els valors democràtics contraposats als missatges xenòfobs, masclistes i intolerants com els del partit ultra Vox. La taula de l’estudi de Ràdio Hostafrancs ubicat a Creu Coberta-Diputació ha acollit, en aquest cas, la presidenta del Secretariat d’entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Lluïsa Erill; el conseller portaveu d’Esquerra Republicana al Districte de Sants-Montjuïc, Pepe Pérez Calvo, i la directora de la Fundació Canpedró, Teresa Villoro.

El programa es va enregistrar dimarts 10 de desembre, sota la moderació de Dídac Boza, director de Ràdio Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close