▶ ÀUDIO | XERRADES DE L'ATENEU
La internacionalització de la causa catalana, amb Clara Ponsatí

ÀUDIO DE LA XERRADA

[download id=”24528″]

Divendres 13 de desembre de 2019, l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs, Espai Basset, va acollir una de les seves xerrades setmanals que es va centrar, sobretot, en la internacionalització del conflicte entre Catalunya i l’Estat. La sessió va comptar amb la intervenció en directe, via videoconferència, de l’exconsellera d’Educació a l’exili, Clara Ponsatí. Hi van participar també Abel Riu, politòleg i cap de l’oficina internacional de l’Assemblea Nacional Catalana; Miquel Vila, politòleg especialitzat en Àsia, i Núria Alcaraz, sociòloga especialitzada en gènere.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close