RÀDIO HOSTAFRANCS

La internacionalització de la causa catalana, amb Clara Ponsatí

ÀUDIO ▶ XERRADES DE L’ATENEU

ÀUDIO DE LA XERRADA


Divendres 13 de desembre de 2019, l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs, Espai Basset, va acollir una de les seves xerrades setmanals que es va centrar, sobretot, en la internacionalització del conflicte entre Catalunya i l’Estat. La sessió va comptar amb la intervenció en directe, via videoconferència, de l’exconsellera d’Educació a l’exili, Clara Ponsatí. Hi van participar també Abel Riu, politòleg i cap de l’oficina internacional de l’Assemblea Nacional Catalana; Miquel Vila, politòleg especialitzat en Àsia, i Núria Alcaraz, sociòloga especialitzada en gènere.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed