▶ ANA ESCUDERO i LUIS BENAGULU, escriptors
’39 saltos en el charco’, un llibre infantil solidari per a aquestes festes

ENTREVISTES
ENTREVISTES
'39 saltos en el charco', un llibre infantil solidari per a aquestes festes
/

33 escriptors i 20 il·lustradors s’han unit per escriure i dibuixar un llibre solidari que pot ser una molt bona opció aquestes festes de Nadal i Reis per regalar a nens d’entre 8 i 12 anys. El llibre es titula ’39 saltos en el charco’ perquè són 39 els relats, les històries que s’inclouen en en el llibre. I dèiem que és un llibre solidari perquè els diners de la seva venda estant destinats a la Fundació Pere Tarrés, una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 60 anys es dedica a promoure l’educació de nens i joves més enllà del que són estrictament els programes escolars i els horaris de classe.

’39 saltos en el charco’ recull històries escrites en castellà sobre animals, nens, princeses i monstres. Alguns dels contes són realistes i en altres es deixa volar la fantasia, la màgia i la imaginació.

Ràdio Hostafrancs ha coversat amb dos dels impulsors del projecte: Ana Escudero, escriptora, membre de la Fundació Pere Tarrés i coordinadora del llibre, i Luís Benagulu, escriptor, veí d’Hostafrancs, i col·laborador habitual de la nostra emissora on realitza l’espai literari ‘Por las vias del alma’.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE