▶ ANA ESCUDERO i LUIS BENAGULU, escriptors
’39 saltos en el charco’, un llibre infantil solidari per a aquestes festes

ENTREVISTES
ENTREVISTES
'39 saltos en el charco', un llibre infantil solidari per a aquestes festes
/

33 escriptors i 20 il·lustradors s’han unit per escriure i dibuixar un llibre solidari que pot ser una molt bona opció aquestes festes de Nadal i Reis per regalar a nens d’entre 8 i 12 anys. El llibre es titula ’39 saltos en el charco’ perquè són 39 els relats, les històries que s’inclouen en en el llibre. I dèiem que és un llibre solidari perquè els diners de la seva venda estant destinats a la Fundació Pere Tarrés, una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 60 anys es dedica a promoure l’educació de nens i joves més enllà del que són estrictament els programes escolars i els horaris de classe.

’39 saltos en el charco’ recull històries escrites en castellà sobre animals, nens, princeses i monstres. Alguns dels contes són realistes i en altres es deixa volar la fantasia, la màgia i la imaginació.

Ràdio Hostafrancs ha coversat amb dos dels impulsors del projecte: Ana Escudero, escriptora, membre de la Fundació Pere Tarrés i coordinadora del llibre, i Luís Benagulu, escriptor, veí d’Hostafrancs, i col·laborador habitual de la nostra emissora on realitza l’espai literari ‘Por las vias del alma’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *