El carrer Llobet, punt de recollida de joguines solidàries

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

Fins al 5 de gener, la carpa de Nadal instal·lada al carrer Llobet és un dels punts de recollida de la campanya solidària de joguines de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Totes les persones que vulguin aportar joguines noves destinades a infants de famílies en situació de pobresa, poden deixar els seus regals en horari de matí i tarda a la instal·lació de Nadal que ha posat en marxa l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

La campanya de recollida de joguines de Sants, Hostafrancs i la Bordeta està organitzada per la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECh), per l’Associació Cívica La Nau, Sants 3 Ràdio i El3.cat. La iniciativa compta amb la col·laboració d’entitats i institucions dels tres barris i d’una quinzena de punts de recollida.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close