RÀDIO HOSTAFRANCS

El comerç, el consum per Nadal i la gestió de l’espai públic, a debat

ÀUDIO ▶ CONVERSES DEL MEETING POINT

Foto: Ràdio Hostafrancs

Georgina Lázaro, consellera portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc; Isabel Morell, gerent de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Joan Manuel Parisi, copresident i tresorer del Consell d’Associacions de Barcelona, han estat els protagonistes de les ‘Converses del Meeting Point’ aquest dimarts 17 de desembre.

La tertúlia de Ràdio Hostafrancs d’aquesta setmana ha servit per intercanviar opinions sobre la situació del comerç de proximitat, sobre el consum i el consumisme durant les festes de Nadal i sobre aspectes relacionats amb la mobilitat i l’espai públic de la ciutat, ara que comença a existir consciència generalitzada sobre l’emergència climàtica.

El programa, moderat per Dídac Boza, s’ha realitzat, una setmana més, a l’estudi de ràdio ubicat a Creu Coberta/Diputació.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari