El vent deixa algunes destrosses a Hostafrancs

Foto: Ràdio Hostafrancs

Les fortes ventades del cap de setmana han deixat efectes importants al barri d’Hostafrancs. Entre dissabte al vespre i la matinada de diumenge el vent va arribar a tenir una intensitat de 84 km/h, i va fer caure un arbre tot just al costat d’un dels accessos a l’estació de Metro Tarragona (L3). L’arbre va bloquejar la boca de Metro ubicada al costat Besòs del carrer Tarragona.

Foto: @carlosmat23

A pocs metres de distància, a la plaça dels Països Catalans, el vent va arrencar completament la marquesina de la parada de bus ubicada al costat del Nobu Hotel.

El registre de vent més fort a tota la ciutat de Barcelona es va donar a la bocana sud del port (88,9 km/h). L’Observatori Fabra va registrar ratxes de 86 km/h. Al districte de Sants-Montjuïc i al de Gràcia, el vent va arribar a assolir els 84 km/h. A l’aeroport de Barcelona la intensitat màxima va ser de 89 km/h.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close