Ràdio Hostafrancs emet ‘Nadal a la presó’ per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu, Ràdio Hostafrancs, s’afegeix a la iniciativa d’un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris que ha preparat ‘Nadal a la presó’, un programa especial pel 25 de desembre que sonarà per emissores locals amb l’objectiu de desitjar un “Bon Nadal” als presos de l’1-O i d’acompanyar-los en una data que no podran passar amb les seves famílies. Hi participen una vintena de familiars (parelles, germans, fills, cunyats) i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes a casa. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d’una setantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l’esport i la religió, entre d’altres.

El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio com són Mònica Terribas, Jordi Basté, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet. I comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips del ‘Versió RAC1′, l’’APM’, ‘La Competència’ i en Peyu. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos i s’hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les tres presons.

‘Nadal a la presó’ és un programa de tres hores de durada. Es podrà escoltar a través de Ràdio Hostafrancs aquest dimecres 25 de desembre a les 14 h en primera emissió i a les 21 h, en redifusió.

El programa s’ha distribuït directament o a través de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) perquè l’emetin totes les emissores municipals i locals que vulguin.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close