▶ ÀUDIO
Nadal a la presó 2019

Un Nadal més, Ràdio Hostafrancs s’ha unit a altres emissores locals de Catalunya per emetre un espai especial dedicat als presos polítics independentistes. Com ja van fer el 25 de desembre de l’any passat, una trentena d’emissores han emès aquest dimecres ‘Nadal a la presó‘, un programa protagonitzat per amics i familiars dels líders polítics amb l’objectiu de recordar-los en unes dates tan assenyalades.

A banda de diverses entrevistes amb l’entorn més pròxim dels presos, el programa inclou missatges de gent anònima que s’han recollit via WhatsApp i també la ‘Nadala contra la repressió’la cançó que han creat més d’una vintena d’artistes catalans aquest Nadal per recordar que els líders independentistes no seran a taula aquestes festes. Entre d’altres, hi han participat músics com els integrants de Doctor Prats, Gertrudis, Buhos, Pepet i Marieta, Sense Sal i la terrassenca Gemma Humet. Tots ells són membres d’un moviment “autoorganitzat” de músics en contra de la repressió “que exerceix l’estat espanyol sobre els pobles”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close