▶ ÀUDIO
2019: el resum de l’any de Ràdio Hostafrancs
Els fets més rellevants del barri, condensats en un programa de ràdio

ÀUDIO DEL PROGRAMA

 


Al llarg de 2019 hem vist fer-se realitat l’obertura del carrer Diputació, entre Tarragona i Creu Coberta. Hem tingut canvis en la mobilitat i una reforma del carrer Consell de Cent en una fase inicial de la ‘Superilla d’Hostafrancs‘. 2019 ha estat any d’eleccions múltiples. Tenim nou govern a l’Ajuntament de Barcelona i al Districte de Sants-Montjuïc. Han continuat els petits conflictes de convivència a la plaça Herenni i els problemes de civisme a diversos punts del barri. Hem vist desaparèixer establiments emblemàtics del barri com la Cistelleria Siscart o la Bodega Carlos.

El més rellevant del que ha passat en l’any 2019 al barri d’Hostafrancs està resumit en aquest programa de Ràdio Hostafrancs.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*