RÀDIO HOSTAFRANCS

2019: el resum de l’any de Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO ▶ ESPECIAL

ÀUDIO DEL PROGRAMA


Al llarg de 2019 hem vist fer-se realitat l’obertura del carrer Diputació, entre Tarragona i Creu Coberta. Hem tingut canvis en la mobilitat i una reforma del carrer Consell de Cent en una fase inicial de la ‘Superilla d’Hostafrancs‘. 2019 ha estat any d’eleccions múltiples. Tenim nou govern a l’Ajuntament de Barcelona i al Districte de Sants-Montjuïc. Han continuat els petits conflictes de convivència a la plaça Herenni i els problemes de civisme a diversos punts del barri. Hem vist desaparèixer establiments emblemàtics del barri com la Cistelleria Siscart o la Bodega Carlos.

El més rellevant del que ha passat en l’any 2019 al barri d’Hostafrancs està resumit en aquest programa de Ràdio Hostafrancs.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

ÚLTIM BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

[widget id="flex-posts-list-5"]

 

 

TAMBÉ POTS OPINAR VIA WHATSAPP

Envia un missatge de veu i la teva intervenció s’emetrà en el programa ‘Aquí Hostafrancs’ (de dilluns a divendres a partir de les 19.15 h)

[wa-hello]

[one-third-first] [widget id="flex-posts-list-2"] [/one-third-first] [one-third] [widget id="flex-posts-list-3"] [/one-third] [one-third] [widget id="flex-posts-list-4"] [/one-third]
[post_grid id="13998"]

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed