▶ ÀUDIO
2019: el resum de l’any de Ràdio Hostafrancs

RÀDIO HOSTAFRANCS
2019: el resum de l'any de Ràdio Hostafrancs
/

ÀUDIO DEL PROGRAMA

[download id=”24818″]

Al llarg de 2019 hem vist fer-se realitat l’obertura del carrer Diputació, entre Tarragona i Creu Coberta. Hem tingut canvis en la mobilitat i una reforma del carrer Consell de Cent en una fase inicial de la ‘Superilla d’Hostafrancs‘. 2019 ha estat any d’eleccions múltiples. Tenim nou govern a l’Ajuntament de Barcelona i al Districte de Sants-Montjuïc. Han continuat els petits conflictes de convivència a la plaça Herenni i els problemes de civisme a diversos punts del barri. Hem vist desaparèixer establiments emblemàtics del barri com la Cistelleria Siscart o la Bodega Carlos.

El més rellevant del que ha passat en l’any 2019 al barri d’Hostafrancs està resumit en aquest programa de Ràdio Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off