Cavalcada de Reis: 20.50 h, a la plaça Espanya

Aquest diumenge 5 de gener al vespre, la cavalcada dels Reis Mags arribarà a la plaça d’Espanya a les 20.50 h, procedent de l’Avinguda del Paral·lel. La comitiva desfilarà pel costat mar, en sentit contrari al de la circulació, per entrar a l’Avinguda Maria Cristina, que serà el punt final del recorregut. En acabar les carrosses entraran al Palau 7 de la Fira de Barcelona.

La Cavalcada de Reis de Barcelona té un recorregut aproximat de 5 quilòmetres pel centre de la ciutat. La rua arrenca a les 18 h al passeig de Circumval·lació (una de les sortides del Parc de la Ciutadella) i acaba a quarts de deu a l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia.

Després de recórrer l’ avinguda del Marquès de l’Argentera, el passeig d’Isabel II, la Via Laietana, Fontanella, la plaça de Catalunya, Pelai, la plaça de la Universitat, la ronda de Sant Antoni i tot el carrer de Sepúlveda, s’acosta al Poble-sec en enfilar el darrer tram de l’avinguda del Paral·lel (costat Llobregat en sentit contrari) i travessar la pl. Espanya (20.50 h / 21.40 h, costat mar en sentit contrari) i l’avinguda de la Reina Maria Cristina per arribar a la de Francesc Ferrer i Guàrdia (21.20 h / 21.55 h). Un cop acabada oficialment la cavalcada, les carrosses entren al Palau 7 de la Fira de Barcelona a Montjuïc.

Mesures d’ordenació i restricció del trànsit el dia 5 de gener:

• Restricció del trànsit als vehicles privats i al transport en superfície a les vies del recorregut de la cavalcada, des de les 17 fins a les 21.30 hores.

• Restricció de la circulació a dins de la ciutat als vehicles amb un pes superior als 3.500 kg (excepte els de servei públic), de les 16 a les 22 hores.

A les 17 h s’aïllen longitudinalment al trànsit les vies del recorregut de la cavalcada per deixar-les lliures de vehicles. Per facilitar els desviaments i la mobilitat veïnal a l’entorn d’aquestes vies, fins al moment d’aïllament total es permetrà la circulació transversal sempre i quan l’ocupació de les cruïlles per part del públic ho faci viable.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close