Obert el període de propostes per als Premis Sants-Montjuïc

Fins al 23 de gener està obert el període de presentació de propostes per als Premis Sants-Montjuïc d’enguany. Es tracta dels guardons que concedeix el Districte a persones o entitats que han destacat al llarg del darrer any per la seva tasca en benefici dels barris de Sants-Montjuïc. Els Premis reconeixen els mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu per la seva feina significativa en qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, projectes innovadors, promoció i/o recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

S’atorgaran tres premis: al reconeixement personal, al reconeixement col·lectiu i a la innovació. Qualsevol ciutadà o entitat que ho desitgi pot presentar propostes de premiats. Les propostes, per escrit i argumentades, es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del c. Creu Coberta, 104 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, dijous fins a les 18.30 h) o bé mitjançant el correu electrònic premissantsmontjuic@bcn.cat.

Les propostes podran ser presentades per una entitat o un col·lectiu, o per una persona física. En aquest últim cas, la proposta estarà avalada per un mínim de 25 signatures. A les propostes, s’hi haurà d’annexar un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu que es proposa premiar. En la modalitat d’innovació caldrà presentar en format digital una mostra de l’activitat realitzada que es considera mereixedora del premi.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc al reconeixement personal i col·lectiu estarà format per les persones membres del Consell Ciutadà, per la presidenta i pel regidor del Districte o les persones en qui deleguin.

En funció de la quantitat de propostes rebudes, el Districte tindrà la potestat de crear una Comissió Seleccionadora que s’encarregarà d’elegir els o les finalistes als premis.

Per la seva banda, el jurat de la modalitat d’innovació estarà format per la presidenta i pel regidor del Districte o les persones en qui ho deleguin, i representants de les entitats dels diferents barris del Districte.

Els premis consistiran en el lliurament d’un objecte representatiu del districte i en una dotació econòmica de 500 € per a la modalitat d’innovació. El lliurament dels XXVIII premis Sants-Montjuïc se celebrarà en un acte públic el 27 de febrer a l’Alcaldia.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open