DIMECRES 15 DE GENER, 22 H, ESTRENA
‘La Faràndula’, nou programa satíric a Ràdio Hostafrancs

Dimecres 15 de gener, a les 22 h, s’estrena a Ràdio Hostafrancs ‘La Faràndula’, nou nou programa de sàtira política, cultural i social. L’equip que fa ‘La Faràndula’ s’autodefineix com a “valencians renegats a Barcelona” i presenta l’espai com “el programa de la gent que no li agrada treballar”.

A l’hora de descriure els continguts que podran escoltar cada setmana a través de Ràdio Hostfrancs o descarregar en format podcast, ‘La Faràndula’ anuncia política, crisis d’identitat, brossa d’internet i entrevistes amb morts. Per promocionar el programa els autors de la Faràndula utilitzen com a reclam la frase següent: “Si odies matinar i cagues blanet quan sona l’alarma, aquest és el teu podcast”.

ÀUDIO | FALCA DE PROMOCIÓ DE ‘LA FARÀNDULA’

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close