RÀDIO HOSTAFRANCS

‘La Faràndula’, nou programa satíric a Ràdio Hostafrancs

Dimecres 15 de gener, a les 22 h, s’estrena a Ràdio Hostafrancs ‘La Faràndula’, nou nou programa de sàtira política, cultural i social. L’equip que fa ‘La Faràndula’ s’autodefineix com a “valencians renegats a Barcelona” i presenta l’espai com “el programa de la gent que no li agrada treballar”.

A l’hora de descriure els continguts que podran escoltar cada setmana a través de Ràdio Hostfrancs o descarregar en format podcast, ‘La Faràndula’ anuncia política, crisis d’identitat, brossa d’internet i entrevistes amb morts. Per promocionar el programa els autors de la Faràndula utilitzen com a reclam la frase següent: “Si odies matinar i cagues blanet quan sona l’alarma, aquest és el teu podcast”.

ÀUDIO | FALCA DE PROMOCIÓ DE ‘LA FARÀNDULA’

 

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

ÚLTIM BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

[widget id="flex-posts-list-5"]

 

 

TAMBÉ POTS OPINAR VIA WHATSAPP

Envia un missatge de veu i la teva intervenció s’emetrà en el programa ‘Aquí Hostafrancs’ (de dilluns a divendres a partir de les 19.15 h)

[wa-hello]

[one-third-first] [widget id="flex-posts-list-2"] [/one-third-first] [one-third] [widget id="flex-posts-list-3"] [/one-third] [one-third] [widget id="flex-posts-list-4"] [/one-third]
[post_grid id="13998"]

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed