▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Tertúlia: el nou govern Sánchez i la participació ciutadana al barri

[download id=”24949″]

Què hem d’esperar de la nova legislatura a l’Estat i del govern de Pedro Sánchez? Per què la participació en els consells de barri o audiències públiques del Districte es baixa? Què s’hauria de fer per augmentar l’interès de la ciutadania en els òrgans de participació municipals? Aquestes i altres qüestions s’han plantejat en les primeres ‘Converses del Meeting Point’ de l’any 2020. La tertúlia de Ràdio Hostafrancs enregistrada el 7 de gener ha comptat amb Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs; Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close