Quina és l’oferta d’activitats per a adolescents i joves al barri?

Els dos equipaments del barri que organitzen activitats per a adolescents i joves, l’espai La Clau (c. Leiva, 67) i el Punt Multimèdia FAB de la Casa del Mig (c. Muntadas 1-5) han obert el període d’inscripció per als tallers d’aquest trimestre.

L’Espai d’Adolescents La Clau obre totes les tardes de dilluns a divendres. Cada dia a les 17 h hi ha programades diverses activitats i a les 18 h comencen els tallers, un de diferent cada dia de la setmana. Els dilluns, amb dinàmiques d’expressió corporal, es treballa sobre la vergonya, l’empoderament, la creativitat i l’esperit d’equip. Dimarts és el dia de la setmana on es pot participar en diversos cicles temàtics com el Carnaval o el Dia de les Dones. Dimecres és el dia per descobrir nous sabors amb el taller de cuina. Dijous, La Clau és un laboratori musical on aprendre a fer servir l’equip de so i enregistrar les nostres pròpies cançons. I divendres és el dia del cinefòrum amb crispetes. Les inscripcions es fan fins al 17 de gener i els tallers d’aquest trimestre comencen la setmana del 20 de gener.

El Punt Multimèdia FAB de la Casa del Mig ofereix tallers de fabricació i creació multimèdia a persones de totes les edats, amb preus rebaixats per a estudiants. S’hi pot aprendre a programar webs, imprimir maquetes en 3D, tallar vinils, construir robots… També hi ha tallers ‘maker’ en família i tots els serveis de l’Espai Maker. Als tallers pots inscriure-t’hi de manera presencial o en línia.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open